Naturförskolan Sally

Förskolan där alla trivs i harmoni med naturen!

Naturförskolan Sally i erbjuder Dig som förälder och Ditt barn en lust- och lekfylld förskola mitt i Kristianstads Vattenrike. Strax inpå husknuten, granne med Simförskolan Sally, har vi nära till både naturum och till hela Biosfärområde Vattenrike, med 21 unika besöksplatser runt om i kommunen. Vi har också tillgång till många fina park- och grönområden på promenadavstånd. Vi erbjuder ljusa,
luftiga lokaler, och en stor, lummig trädgård där barn och personal dagligen vistas.

På Naturförskolan Sally ser vi naturen som vårt största lärorum: Vi inriktar och profilerar vår verksamhet på: Natur, Hälsa och Miljö.

Tillsammans upplever, upptäcker och undersöker vi naturens mångfald och lär oss det viktiga samspelet mellan människan, djuren och naturen. Vi tar vara på naturens möjligheter, finner lösningar på problem och stimulerar därigenom barnens utveckling. Vi lägger stor vikt på motorik och främjar barnens hälsa.
Vi tillbringar dagligen tid utomhus och använder oss av material som naturen erbjuder.

Vi har samling, tema, rörelse, språk, matematik, teknik, natur och inslag av kultur i vårt arbete på Naturförskolan Sally, då detta ligger till grund för barnens vidareutveckling och lärande.

På Naturförskolan Sally ser vi barnens trygghet och glädje som viktigt. Detta är en förutsättning för att barnen ska kunna erövra nya kunskaper, ett bra språk samt lära sig vara en god kamrat. Hos oss råder en varm och glad stämning och vi har en positiv människosyn, där allas lika värde råder.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard