Åhus Vattenharmoni

Varmt välkommen till Åhus Vattenharmoni, en privat simskola med hög kvalitet och en varm personlig service! Nästa kursstart för babysimmet blir v. 12.

Vi välkomnar dig och ditt barn till en fantastiskt rolig och mysig aktivitet!
Nästa kursstart för babysimmet blir v. 12.

Vi kommer att göra det bästa för att simmet ska bli en av veckans höjdpunkter. Mycket glädje, rörelse och sång utlovas!

Varmt välkommen att kontakta oss!

—————————————

Varmt välkommen till Åhus Vattenharmoni, en privat simskola med hög kvalitet och en varm personlig service!
Att lära sig simma ska vara roligt och just glädje och lekfullhet är våra ledstjärnor. I alla kurser från de yngsta till de äldsta varvas simningen med sång och rörelse. Redan från de allra yngsta barnen tränas simning, både på mage och rygg, och vi har hela tiden ett tänk kring vattensäkerhet.

Vi har kurser för barn mellan 3 månader och 6 år. Grupperna är små och vi anpassar undervisningen efter varje barns behov.
De yngsta barnen tränar sig på att sparka sig fram i vattnet, hålla fast i kanten, hoppa i och vända tillbaka till kanten. De tränar sin balans i simring, med armringar och att krypa och gå på flytmattan. Ryggläget tränas flitigt så att barnen så småningom lär sig att flyta. På ett mjukt sätt introducerar vi världen under ytan.

Från 3-årsåldern arbetar vi med en unik tematisk undervisning där barnen tas med på nya äventyr varje vecka. Varje lektion har ett nytt tema såsom pirater, cirkus, rymden, pussel eller Astrid Lindgren. Övningarna är desamma samtidigt som upplevelserna är spännande varje gång. Simsätten är i första hand ryggsim och crawl men byggs efterhand på med livräddningsrygg och bröstsim när barnen motoriskt klarar av det. Övriga övningar är t.ex. att flyta, dyka efter leksaker, rida på hästar (korvar) eller att falla i och vända över på rygg.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard