Together coaching

Sorgbearbetning – 10% rabatt samt kursbok ingår. Parcoachning - 20% rabatt.Personlig coach med egna erfarenheter av arbete med relationer; som lärt mig skönheten i att om vi börjar med relationen till oss själva så tar ofta andra relationer i vårt liv nya, härliga vägar!

Sorgbearbetning
10% rabatt på ord pris ord. pris 4 750 kr, 8 tillfällen.

Parcoachning
20% rabatt på ord pris 1350 kr.
2 tim session.

Sorgbearbetning
Oförlöst sorg beror nästan alltid på något okommunicerat av känslomässig natur. För att läka sorgen över en förlust behöver vi därför ta reda på alla outtalade och okommunicerade känslor i relationen. Därefter sätter vi ord på våra känslor och kommunicerar dessa. Att släppa taget och gå vidare är vanliga råd vid förluster. Skulle vi inte göra det om vi bara visste hur? Sorgbearbetningen, som jag är certifierad handledare i, är en bevisat effektiv metod som har hjälpt hundratusentals människor. Den hjälper dig att bearbeta och förlösa smärtan och sorgen över dina förluster och samtidigt behålla de goda minnen som en relation även ofta innehåller. Erfarenhet visar att du då försonas med det förflutna och känner frid. Ett annat resultat blir att du får en öppnare relation till dig själv och andra, samt att du får ny energi och livslust.

Parcoachning
Längtar ni efter mer glädje tillsammans? Är vardagens alla måsten så många att ni sällan känner att ni har kontakt på djupet med varandra? De flesta par mår bra av professionella samtal ibland.

Bokar ni en tid hos mig kommer vi att tillsammans se över vad som orsakar ert “gnissel” och tillsammans med mig kommer ni båda att få se vad ni personligen kan göra för att komma i kontakt med er själva och utvecklas, eftersom förändringen börjar med dig själv. Av egen erfarenhet vet jag att det också kommer att resultera i djupare kontakt med din “perfekta spegel” i livet – det vill säga din partner!

Om mig
Alla människor bär på en historia. Ibland hindrar den oss från att nå fram till det vi önskar mest. Vi kanske inte ens är medvetna om detta, tills saker börjar hända i livet & vi måste ta en titt på oss själva.

Efter att ha jobbat kontinuerligt med mig själv i terapi under 2 års tid började jag känna en längtan efter att även få hjälpa andra, så jag påbörjade en utbildning med fokus på Relationsdynamik – där även relationen till en själv ingår! Som Certifierad Coach och Handledare för sorgbearbetning och krisbearbetning har jag därefter haft möjlighet att hjälpa både individer och par till att vara mer medvetna, både om sig själva och nuet, genom samtal, övningar och tankeväckande frågor.

Min egna livserfarenhet har gjort att jag har stor empati och djup förståelse av hur det känns att gå igenom en inre, läkande process, att släppa taget och mer tydligt se vad du vill och kan göra för ditt liv.

Idag brinner jag för att vara delaktig i andra människors processer, för att guida, stötta och dela med mig av kunskap och egna erfarenheter! Hör gärna av dig så berättar jag mer och svarar på just dina frågor!Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard