Lavandula Yogaskola

Prova på Yoga GRATIS 25 februari kl 18.30. 180 KR RABATT på kurs under vårterminen för dig med Babycard.

I småbarnsåren behöver föräldrar tid till sig själva. Att gå iväg en kväll i veckan på yoga där du får slappna av, mjuka upp och stärka kroppen och ge dig själv egen tid är värdefullt för alla i din familj.

Under graviditeten faller det sig ofta naturligt att vända sig inåt. Yoga blir därmed ett underbart verktyg för att öka medvetenheten om det som händer i kroppen och fördjupa kontakten med ditt barn.

Nya kurser startar 19-22 mars
Mjuk/Rehabyoga
Grundkurs
Fortsättningskurser
Fördjupningskurser

Läs mer på hemsidan.

Lavandula Yogaskola erbjuder kurser i Yoga, Meditation & Avslappning, enligt Satyananda traditionen - en klassisk form av yoga som inkluderar träning av kropp och sinne samt utvecklandet av en harmonisk livsstil.

Lena JayAtma Setterwall har över 25 års erfarenhet av yoga och meditation och har undervisat sedan millennieskiftet. Hon är författare till boken "Satyananda Yoga", ordförande i Satyananda Yoga Sverige och kursledare på den nationella yogalärarutbildningen.

Varmt välkommen!


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Lavandula Yogaskola