Köpbarnvagn.se

Nu får du 15% rabatt på sortimentet Sol & Bad på vår hemsida och butik!Rabatten gäller enbart på ordinarie priser. Ange kod SOL& BAD15 i kassan för att aktivera erbjudandet.

Köpbarnvagn – personlig rådgivning med omtanke

SOMMARERBJUDANDE
I sommartider vill vi att barnen ska kunna leka utomhus och i vattnet utan att för den delen tumma på säkerhet. Med en solhatt, UV-dräkt och badtofflor skyddar du ditt barn från solens farliga UV-strålningar utan att behöva smörja in ditt barn med onödiga kemikalier. Med lite leksaker att ha kul med och armpuffar som hjälper barnet att flyta bättre i vatten är ni redo för stranden. Därför erbjuder vi nu 15 % rabatt på alla produkter inom kategorin
Sol & Bad på vår hemsida.

Vi önskar er en hjärtligt härlig sommar!
_ _ _ _ _ _ _ _

Köpbarnvagn har allt för småbarnslivet och, eftersom vi säger det själva, en nördig personal som kan allt om barnvagnar, bilbarnstolar och säkerhet för barn. Vi prioriterar barnsäkerhet högt och väljer därför ut produkter som vi tror kommer ge ditt barn den bästa starten i livet. Vi har också allt från bärselar och matserviser till barnmöbler och leksaker. Fråga oss om du behöver hjälp med ditt köp! Eller varför inte besöka vår stora butik i Karlstad på Tjärngatan 16A?

Vårt sortiment omfattar välkända barnvagns och bilbarnstols- märken: Cybex, Bugaboo, Emmaljunga, Britax Römer, Britax Premium Line, BeSafe, Stokke, Baby Jogger, Silver Cross och många fler.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard