Natha Yoga Center

Barnyoga (med vuxen). Vuxen går gratis i barns sällskap! Gå två betala för en.

Barnyoga (med vuxen)

Generationsyoga
vid anfordran

Yoga hjälper barn med att utveckla bättre kroppskontroll, själv-kontroll, flexibilitet och bra motorik.

Den också hjälper dem att förbättra mentalkoncentrationen och inlärningsförmåga, samt den kanaliserar barnens hyperaktiva impulser på ett positivt och avslappnat sätt.
Barnen som ska anmälas får vara minst 7 år gamla. En vuxen följer med på yogapassen och tränar tillsammans med sitt barn.

5 yogapass under 5 konsekutiva veckor. Ett pass är på 45 minuter.

Anmälan krävs. yoga@natha.se

Pris: 400 kr (1 barn), 650 kr (2 barn) för 5-kort.
BG: 5079 - 7620. Ange ditt namn och "Barnyoga" när du betalar in.NATHA Yogacenter är en ideell yogaorganisation, som undervisar i Integral Yoga - en intelligent kombination av alla viktiga yogaformer. Våra kurser i yoga bjuder varje vecka på nya tekniker och metoder, under lugna, avslappnande och avstressande yogapass, i praktik och teori (skriftligt material). Du får kompetent vägledning av våra yogalärare, som är internationellt diplomerade. Du behöver inte vara akrobat, vegetarian, tonåring eller intresserad av indisk livsfilosofi för att delta i yogakursen. Du behöver inte heller ha speciell designade "yoga kläder" eller dyr yogamatta. Det räcker med att du är nyfiken och vill ge ditt liv ett nytt innehåll.

Vi erbjuder dessutom kurser i meditation, ljudhealing, tantra för kvinnor, Ayurveda, färgterapi, hälsa, tantra för par och singlar, gravidyoga, yoga för barn, m.m.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Natha Yoga Center