Mobilpart

Har olyckan varit framme?! 200 kr rabatt på valfri lagning/reparation.

Vi hjälper företag och privatpersoner att reparera sina mobila enheter, sälja/köpa ny mobil eller låsa upp en operatörslåst mobiltelefon.

Vi har utbildade servicetekniker som arbetat med mobilreparationer sedan gamla knapptelefoner var modernt. Därför kan vi alltid garantera ett väl utfört arbete på alla typer av reparationer.

Högsta kvalité på reservdelar
Vi har lång erfarenhet i branschen, vilket också har gett oss god kunskap om vilken typ av kvalité på våra reservdelar som vi valt att arbeta med. Vi eftersträvar att alltid arbeta med originaldelar så långt det är möjligt. Men för att kunna pressa priserna på vissa modeller så har vi noga valt ut högkvalitativa originalinspirerade reservdelar som håller samma höga kvalité som original, men kan erbjudas till ett längre pris.

Kostnadsfri felsökning
Är du osäker på vad som är fel på din telefon? Startar den inte alls?
Vi på Mobilpart erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. Lämna in din telefon eller posta den till oss så återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet.

Skulle vi mot förmodan inte kunna få ordning på din telefon så kostar det dig absolut ingenting.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard