Sparbanken i Karlshamn

100 kr och baby body när ni börjar månadsspara!

Månadssparande är magiskt. När månad läggs till månad kommer även ett lite mindre sparande att växa rejält med tiden. Påbörja ett månadssparande åt ditt barn redan när barnet är nyfött, så kommer det att finnas en bra slant när det är dags för körkort, utbildning, eget boende eller något annat!

Sparbanken i Karlshamn sätter in den första hundralappen på ditt barns fondkonto när ni väljer att börja månadsspara 100 kr eller mer. En charmig baby body som passar de allra yngsta kunderna får ni också!

Sparbanken i Karlshamn har kontor i Karlshamn, Olofström, Mörrum, Asarum, Svängsta och Kyrkhult. Här finns vi till hands med personliga tjänster och goda råd – genom hela livet.

Som sparbank har vi inga aktieägare som tar hand om vår vinst. Istället kan vi använda en del av överskottet till sponsring och satsningar på lokala föreningar, evenemang och initiativ. Vi jobbar för våra kunder och för att det ska bli ännu trivsammare att växa upp och leva i Karlshamns och Olofströms kommuner.

Välkommen till Sparbanken i Karlshamn!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Sparbanken i Karlshamn