Fotograf Modigh Westlund

Förstoring i storlek 30x40 cm på köpet, värde 1 000 kronor. Gäller vid bokning senast 2020-02-29, då ni uppger "Babycard".

Jag vill ge er en stund att minnas, för att sedan leverera bilder som bevarar det minnet. Ni vet livet, det där som passerar så fort. Och nog för att din senaste mobil tar grymma bilder, men visst är det trist att aldrig vara med på bild hela familjen tillsammans?

Minns du när du som barn besökte dina mor och farföräldrar? Inte nog med att det ofta bjöds på sju sorters kakor, hembakade så klart. Så fanns där också alltid fotoalbum, fullt med bilder på alla släktingar. Hur kul är det inte att se bilder på sina föräldrar som barn? Leta likheter mellan er. Titta på bilderna på släktingar som inte längre finns med er.. Det är dessa minnen som jag vill hjälpa er att bevara. Ögonblick av känslor som är vackra på era väggar, i ett fotoalbum eller på julkort till farmor.

Jag fotograferar era minnen på ett lekfullt och ärligt sätt. Antingen utomhus eller hemma hos er, även kallat lifestyle-fotografering. Välkommen att besöka min hemsida för mer information om mig som person, som familjefotograf och läsa mer om mina paket.
Jag fotograferar främst familjer, barn och nyfödda. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Fotograf Modigh Westlund