Butik Harmoni-QA

Erbjudande vid uppvisande av Babycard - 60 min gravidmassage för 450 kr.

Detta är en härlig massage, som ges med en underbar närande, avslappnande och uppiggande olja, naturligtvis bestående av enbart naturliga ingredienser. Vi använder enbart YoungLivings fina ekologiska oljor. Massagen anpassas efter dina önskemål, mjukt avslappnande eller mer djupgående om du föredrar det. Efter massagen ges möjlighet till en stunds stillhet i den intilliggande relaxen, om du så önskar.

HarmoniQA Spa

Besök HarmoniQAs underbara, ekologiska Relax-Spa med 37-gradigt vatten. Vi finns mitt i Kalmar City, ingång genom vår välfyllda butik! Här ryms vår mysiga jacuzzi med plats för max 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Inne i spa-delen brinner levande ljus när du kommer och belysningen är härligt dämpad. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för den som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön och en plats för både kropp & själ! Du kan välja till en mängd olika behandlingar, mat och bubbel om du vill slå på stort. Vi erbjuder t ex olika sorters massage (klassisk eller olika spa-massager), ansikts- eller fotbehandlingar som passar bra att kombinera med ditt spa-bad. Vi har också många andra alternativbehandlingar som t ex zonterapi, kinesiologi, hypnosbehandling, aromaterapi etc.

Varför ska du välja HarmoniQAs spa? Här får ni spa-badet alldeles för er själva och vi bjuder på lite frukt, te och snacks. Bokar du till behandling ingår badrock, badhandduk och tofflor, annars går det att hyra till. Våra textilier, duschtvålen och det mesta av det du bjuds att äta är ekologiskt. Vi använder enbart ekologiska oljor i våra behandlingar.

Du hittar även lite olika spa-paket hos oss, till reducerade priser:

Spa-paket Ansikte:
Inträde + 30 min Ansiktsbehandling (rengöring, peeling, ansiktsmassage och vårdande dagcréme/nattcréme)
Pris: 475 kr

Spa-paket Choklad:
Inträde + 50 min Chokladmassage (helkropp)
Pris: 650 kr

Spa-paket fotvård:
Inträde + 30-40 min fotvård (fotbad, fotmassage och vårdande krämer)
Pris: 475 kr

Spa-paket Lyx:
Inträde + 75 min Hot stone-massage De Luxe
Pris: 750 kr

Butik HarmoniQAs öppettider
Måndag – Fredag: 11-18 och Lördag: 11-15

Sociala medier:
Harmoniqa terapi & helande
Harmoniqa Hälsobutik - för kropp och själ
Instagram

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard