Swärds Däckservice

Däckskifte + däckhotell 675 kr (ord pris 795 kr).

Swärds Däckservice är en toppmodern däckverkstad som startades 2010 av Janne Swärd och Christina Swärd Rosenvinge. Janne har 40 års branscherfarenhet och har tidigare drivit Norks Däckservice under många år. Christina har arbetat i branschen sedan 2003. Vi finns i nya, moderna lokaler på Torsviks industriområde söder om Jönköping.

Vi vill erbjuda våra kunder en personlig service och bli en given och långvarig samarbetspartner. Personalen är mycket viktig för oss och vi ser dom som vår absolut största resurs för att kunna möta och tillgodose alla behov. På verkstaden jobbar 6 montörer med över 90 års erfarenhet.

Vi byter däck på alla typer av fordon, från den enklaste skottkärra till den största hjullastare. Självklart har vi också försäljning av däck och fälgar. Våra varumärken är de starkaste i branschen t.ex. Michelin, Nokian,4 montörer med sammanlagt över 70 års branscherfarenhet. Bridgestone, Yokohama, Continental och Goodyear. På vårt däckhotell ligger dina hjul säkert och rätt lagrade.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard