Smulan Catering AB

Beställ färdiga matlådor för avhämtning eller utkörning. Pris från 95:- för matlåda inklusive sallad.

På grund av de problem i samhället som Corona orsakar, erbjuder Smulan Catering färdiga matlådor för avhämtning eller utkörning i Järfälla, Västerort, Täby och Stockholm City.

Priset för en matlåda inklusive sallad är 95:- vid avhämtning och 100 vid utkörning. (om ni beställer 3 eller flera matlådor samtidigt betalar ni 95:- st )

Om ni vill beställa 1 eller flera matlådor, maila din beställning till info@smulancatering.se, SMSa eller ring till 070 206 41 62. Beställningen behöver vi dagen innan leverans.

Utkörning sker tisdag till fredag, efter klockan 18, Ni kan med fördel beställa flera matlådor få de håller flera dagar i kylskåp. Maten går även att frysa. Matsedlarna kommer ni att hitta på www.smulancatering.se eller på Smulan Caterings facebooksida alt. instagramkonto.

----------------------------------

Smulan Catering levererar mat med smaker från många av världens kök. Varför inte en vacker välsmakande buffé som gör varje tillställning till en fest. Bjud in nära och kära till fest och beställ en buffé eller en tre-rätters meny, så att du kan få tid för dina gäster. En välsmakande paj, smörgås eller sallad till kvällsmötet.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Smulan Catering AB