Life in Mind - HLR och första hjälpen

100kr rabatt på En livsviktig kurs - HLR och första hjälpen för barn 0år till pubertet.

Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

Först till kvarn! Ordinarie pris 795kr, med Babycard får du nu gå för 695kr.

Life in Mind är ett personligt företag som jobbar med utbildningar inom HLR och första hjälpen samt erbjuder hjärtstartare. Vi erbjuder öppna kurstillfällen i HLR och första hjälpen för barn i Sveriges fyra största städer samt nu även en webbkurs inom samma ämne.

En livsviktig kurs kallar vi denna kurs som riktar sig till alla som har barn omkring sig: föräldrar, mor- och farföräldrar och såklart barnvakten. Kursen innehåller Hjärt- och lungräddning (HLR) och första hjälpen (L-ABC). Vi tar även upp vanliga barnolycksfall och sjukdomsfall för barn från 0 år till pubertet såsom kramper/feberkramper, krupp, brännskador, förgiftningar, drunkning, fallolyckor: nack- och ryggskador. Teori varvas med praktik på dockor och utbildningen ger en bred handlingsberedskap och ökad trygghet att våga agera i väntan på ambulans. Alla våra instruktörer är legitimerade sjuksköterskor och arbetar professionellt inom den akuta barnsjukvården samt ambulanssjukvården.

Kursen är 3,5h och hålls på Scandic hotell oftast som kvällskurs men ibland även som söndagskurs.

Är du intresserad av att köpa presentkort till våra kurser kan du givetvis utnyttja din babycard rabatt även här, ring oss på 08-684 09006 eller maila info@lifeinmind.se så hjälper vi dig.

Mer information finner du här!

Boka kursen i Stockholm idag!
Boka webbkursen i idag!


   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard