Quality Hotel Frösö Park

Bästa Söndagen (från 795kr/pers).

Uppge BABYCARD vid bokningen.

En dignande brunch står framdukad för er från kl. 12.00 och sedan njuter ni av fri tillgång till vår spa.

Ett av Sveriges största hotellgym står till ert förfogande, dessutom finns ett utomhusgym och en hinderbana. Ni kan även ta en härlig promenad utefter någon av våra olika promenadstråk som finns runt hotellet. Det blir den bästa avslutningen på veckan och även den bästa starten på veckan som kommer.

Detta ingår:
- brunch mellan 12.00-15.00.
- en övernattning i dubbelrum (gäller söndag till måndag).
- frukostbuffé.
- fri tillgång till vårt spa och relaxavdelning.
- lån av badrock, tofflor och handduk under er vistelse.

Bokningar görs via q.frosopark@choice.se.

Uppge BABYCARD vid bokningen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Hjärtligt välkomna till oss på Quality Hotel Frösö Park

Sköna sängar och tysta rum
Quality Hotel Frösö Park i Östersund erbjuder 330 hotellbäddar fördelat på 139 dubbelrum, familjerum och sviter. Med en bedårande utsikt över Storsjön och fjällvärlden ligger det nya sporthotellet där friluftsliv, hälsa och gym möter avskildhet, spa och vällagad mat. Hit kommer ofta den med förkärlek till golf eller vintersport, men lika ofta den som vill njuta av ett smakrikt kök, exotisk miljö och avkopplande spa. Alltid nära flygplatsen.Vi har en fantastisk SPA-avdelning
Frösö Park SPA är förnimmelser av Jämtland. På 1200 kvadratmeter finns det senaste inom modern SPA-behandling tillsammans med de lokala hälsotraditionerna, den storslagna naturen och självklart även det jämtländska klimatet som både prövar och förför.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard