Good Morning Hotels Helsingborg

Få 15% rabatt på Romantikpaketet vid bokning innan 31/10!

För att ta del av erbjudandet uppge bokningskod "babycard". Detta erbjudande går endast att boka direkt via telefon 042-4952100 eller mail helsingborg@gmorninghotels.se (inte via hemsidan).

Lyxa till vardagen med en härligt avkopplande weekend på Good Morning+ Helsingborg. Vårt romantiska paket har allt ni behöver för att göra vistelsen komplett!

Ni sover i ett delat dubbelrum med mousserande vin som väntar vid ankomst.

Fri entré till hotellets trevliga relaxavdelning med bastu. En trevlig tvårättersmiddag och en generös frukostbuffé ingår.

Kommer ni med bil ingår även fri parkering

Pris 1578 kr per natt.

- - - - - - - - - - - - - -

Good Morning+ Helsingborg ligger strategiskt och lättillgängligt i södra Helsingborg, vid inkörsporten till kontinenten. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till centrala Helsingborg.
Hotellet med 164 rum, gym och relaxavdelning är svår att missa då det är Helsingborgs högsta hotell. Hotellets frukost är mycket omtyckt och du kan även avnjuta dagens lunch och kvällens meny.Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard