LenHud

Bli hårfri med laser nu 20% rabatt!

Behandlingen ska vara utförd senast den 30 april och gäller endast mot uppvisande av Babycard.

Många upplever att dom har oönskad hårväxt som dom vill ha hjälp med, ofta kommer det med ålder eller förändringar i hormonbalansen.
Vi på Lenhud har lång erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av laser.
Vi har valt att arbeta med Alexandritelaser och diodlaser eftersom lasern jobbar med en exakt pulslängd och våglängd som i detta fall är optimerad för så effektiv hårborttagning som möjligt.
Du bokar alltid in en konsultation för mer information, då utför vi även en testpuls för att du ska få så bra resultat som möjligt. Den kostar 500 kr och den drar vi av vid första behandlingen.

---------

LenHud öppnade 1999 sin första hudvårdssalong i Lund. Sedan dess har vi expanderat och finns nu också i Malmö, Helsingborg och Borås. Vi hudterapeuter på LenHud har många års erfarenhet och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid vara först med det senaste.
Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar.
Vi är alla Cidesco och SHR godkända hudterapeuter. Flera av oss är dessutom specialutbildade inom Laser och IPL. 

Len hud innebär att du tar hand om dig, att du använder den hudvård som din hud behöver, året runt. Hos oss ska du alltid känna dig nöjd med din hudvård och därför vill vi alltid ge dig det där lilla extra vid varje möte. Våra kunskaper om huden ger dig en bättre hudvård idag och imorgon... Varje månad har vi många fina erbjudande som gör din hudvård ännu roligare.

LenHud ingår i Kraft Group som i sin tur är B Corp certifierade! Vi är det första företaget inom skönhetsbranschen i Sverige som kan titulera oss som ”B Corp”. Detta är vi givetvis mycket stolta över! B Corps vision kan tolkas som att man ”inte bara ska sträva efter att vara i bäst i världen utan bäst för världen”. 

Välkommen!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 9.30-18.00 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till LenHud