Gerlee Plastikkirurgi

Erbjudande på bröstförstoring! Kampanjpris: 33.495 kr (ord pris 43.000 kr).

Gerlee Plastikkirurgis medicinska arbete leds av en plastikkirurg med 30-årig erfarenhet i branschen. Kliniken genomför hundratals operationer årligen. Gerlee Plastikkirurgi är en specialiserad och erfaren klinik med långtgående erfarenhet och framgång som erbjuder i princip alla former av plastikkirurgi.

Vår välutbildade personal står alltid redo att erbjuda dig förstklassig vård. Din trygghet och säkerhet är det allra viktigaste för oss. Detta samtidigt som vi strävar efter att kunna uppfylla Dina önskemål. Vi garanterar professionellt bemötande med rimliga resultat som ger dig som patient den trygghet och kvalité som du ska förvänta dig från oss.

Vi får dagligen se hur yttre förändringar får våra patienter och kunder att må bättre på insidan. Detta är vår självklara motivation till att ge all vår kompetens samt bästa service. Att göra en förändring på utsidan förändrar även insidan och att kunna fokusera på det viktiga i livet. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Gerlee Plastikkirurgi