Filborna Arena

10-klipp på mamma/barn träning för 895 kr – gäller endast för dig med Babycard!

I vårt ordinarie schema ingår Mamma/barn pass två gånger/vecka i medlemskapet.
Ett styrke- och konditionspass för alla mammor som behöver träna upp sin kropp efter graviditeten. Anpassat efter de förändringar som sker under graviditeten. Vi tränar hela kroppen och du är välkommen med eller utan bebis. Alla bebisar som inte börjat krypa/gå kan följa med. Du behöver ha varit på din efterkontroll innan du startar. Din instruktör är personlig tränare med utbildning och erfarenhet inom gravidträning.

10-klippkortet för mamma/barn träning är endast för dig med Babycard. Visa upp ditt Babycard i fysisk eller digitalform vid tecknande av kort. Du betalar endast 895 kr.

Filborna Arena- En komplett träningsanläggning!

Filborna Arena är Helsingborgs största träningsanläggning med över 9000 kvm fyllda av träningsglädje och unika träningsupplevelser! Hos oss kan du träna ute, inne och i vatten-vi håller dig motiverad länge!

Upplev träningsmagin i vårt stora gruppträningsutbud eller i vårt inbjudande gym på plan 2, njut av en massage i vårt regnskogsrum, ta en stilla simtur eller unna dig en stunds avkoppling i vår lounge med en god juice från juice- och kaffebaren.

Filborna Arena är anläggningen för hela familjen – Kom och bada med dina små eller låt oss passa dem när du tränar! Barnpassningen är öppen varje dag och är helt kostnadsfritt för Dig som medlem.

Varmt välkommen!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Filborna Arena