Active Mama

30% rabatt på vita bälten med rabattkoden Activemama.

Bäckenbälte med aktiv smärtlindring
En ny typ av bäckenbälte för dig som har bäckensmärta eller foglossning i samband med graviditet. Det är bredare med stöd även för ländryggen och stegvis öppningsfunktion framtill. Denna designskyddade och CE – märkta produkt lindrar smärta och stabiliserar bäckenet. Ett bälte för dig som vill leva ett aktivt och smärtfritt liv under din graviditet. Är lämplig att använda även efter graviditet för att kunna aktivera bålmuskulatur och stabilisera bäckenet. Utformad av leg fysioterapeut och industridesigner.

Erbjudande på 20% rabatt vid köp av ett Active Mama Bälte - gäller tom 31 december 2019 Använd kod babycard19.

Gå in på www.activemamago.se och läs mer om Active Mamabältet och hur det fungerar!

I januari 2020 startas en s k Active Mama klinik här i Helsingborg som kommer att bedriva fysioterapeutisk behandling, kostrådgivning, medicinsk yoga för gravida och nyblivna mammor (medicinsk yoga bedrivs endast av Socialstyrelsen legitimerad sjukvårdspersonal).
Följ oss på Instagram på activemamago och på Facebook på Active Mama.// Gertrud Blomstrand, leg fysioterapeut, industridesigner, Mamma Magetränare.

Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-10-31
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
babycard19


➡ Gå till Active Mama