Träningsgripen

Självförsvar för kvinnor - testa på en dag gratis. Bli medlem och få 200kr rabatt på terminsavgiften. (Ord.pris 1400 kr.)

Erbjudandet gäller enbart om du tecknar terminsavgift på plats direkt efter prova-på-dagen.

Självförsvar för kvinnor - "testa på dag"

Träningsgripen Kampsportscenter i Hässleholm bjuder in till en dag där kvinnor gratis kan testa på Krav Maga, ett realistiskt, effektivt & lättlärt självförsvar med rötter i den israeliska armén.

Datum: Söndagen den 11 augusti 2019
Tid: 11:00-14:00
Pris: Gratis
Utrustning: Vanliga träningsskor, träningsskor för inomhus eller barfota, vattenflaska
Plats: Träningsgripen Kampsportscenter. Kanslihusvägen 3, Hässleholm (gamla P2 Garnisionsområde).

Förutom manliga instruktörer är det bara tjejer/kvinnor på plats denna stund.

Inga förkunskaper krävs!

För mer info & frågor: info@traningsgripen.se


Om Träningsgripen
Träningsgripen Kampsportscenter i Hässleholm bedriver träning i Krav Maga, MMA samt barnträning i olika grupper för åldrar från 7-15 år.

Vårt intruktörsteam på Träningsgripen har blivit noga utvalt och handplockade. Alla våra dedikerade instruktörer sätter alltid dig i centrum och är motiverade att ge dig den bästa upplevelsen och maximal kvalitet. Våra instruktörer är professionella och har en gedigen erfarenhet inom fighting och kampsport. Instruktörerna hjälper dig att förbättra din teknik och träna på rätt sätt.
All träning sker systematiskt i en säker miljö under kontrollerade förhållanden. Vi vill ge dig en förståelse för fysisk träning och självförsvar och vad det innebär.
Kvalitet och engagemang är ledordet här.

På Träningsgripen är du inte bara en i mängden, här är det den goda stämningen och kamratskapen som genomsyrar hela verksamheten. Har man roligt när man tränar kommer även resultaten att bli bättre. Du blir en av oss, en grupp människor som tror på att träning skall stimulera dig så väl fysiskt som psykiskt. Grunden till ett totalt välmående.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard