Hässleholm Kiropraktik

25% rabatt på första besöket!

Varmt välkomna till Hässleholm Kiropraktik!

Att förälderns egen hälsa sjunker på prioritetslistan när man får barn är något vi hör ofta. Självklart är barnens hälsa och välmående absolut viktigt, men det är även din egen hälsa som förälder. Vi ser ofta att barnens hälsa är bättre när förälderns hälsa är bra och vice versa, båda före och efter förlossningen.

Vi på Hässleholm Kiropraktik har utbildats på universitetsnivå i fem år och vår strävan är att hjälpa dig och din familj uppnå bättre rygghälsa och välmående genom säker, specifik och personlig behandling. Vanliga orsaker till att blivande mammor kommer för behandling är bland annat besvär i ryggen, nacken, bäckenet , benen samt huvudvärk.

Efter att vi pratat om dina besvär och gjort en omfattande undersökning berättar vi om hur vi kan hjälpa dig. Vår specifika behandling är anpassad för dig och vår strävan är att hjälpa dig att uppnå bättre rygghälsa både under och efter din graviditet. Oavsett ålder, upptäck hur kiropraktisk behandling kan hjälpa dig. Vi behandlar personer i alla åldrar, från nyfödda till hundraåriga, gravida och idrottare. Vi anpassar behandlingen efter dig.

Du och din familj är välkomna!

Boka här!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard