Relationskonsulten

Vid köp av en 6 månaders prenumeration (695 kr) av appen ”Otrohetsakuten” erbjuder Relationskonsulten 50% rabatt på parterapi vid ett tillfälle.

Ladda ned appen "Otrohetsakuten" på Appstore och Google Play.Par- och individualterapi bedrivs av erfaren terapeut i vackra lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Som förälder ställs ni inför stora förändringar som ofta kan göra att tillvaron blir svår och utmanande att hantera.

Anneli Östling är en erfaren terapeut för par och individer. Hon är också grundare till appen ”Otrohetsakuten” verktyget som ger konkret hjälp till par och enskilda individer. Appen är ett pedagogiskt processverktyg framtaget för att snabbt och effektivt nå ut till många med möjlighet till positiv utveckling, förståelse och trygghet. Det processarbete som appen vägleder i är noga framtaget och väl beprövat genom lång erfarenhet av att ha hjälpt par genom åren.

Låt er inspireras av att arbeta förebyggande med er kärleksrelation. I appen kan ni vara anonyma och arbeta med att utveckla relationen tidpunkter som passar er. Att trygghetssäkra relationen ger er förutsättning att njuta av familjebildningen och titta tillbaka på småbarnsåren och konstatera hur bra ni har samarbetat och fördjupat kärleken till varandra under åren.

 Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2021-01-14
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Relationskonsulten