ICA Maxi Flygstaden

5% storköpsrabatt och 50% rabatt på babykläder.

5% storköpsrabatt på hela ditt köp - 50% på barnkläder, gäller hela babysortimentet upp till stl 86, vid uppvisande av kupong.

Stormarknaden för alla – Stora som små!

Vi på Maxi Flygstaden vill kunna inspirera och göra din vardag enklare. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment. Allt under ett tak och till priser du gillar!

Hos oss är det du som kund som står i fokus. Vi finns till för din skull och varje dag strävar vi efter att alltid erbjuda dig det lilla extra. Vi tycker det är viktigt att lyssna till just dina idéer, åsikter och önskemål. Det är med hjälp av detta som ni hjälper oss att ständigt utvecklas och bli en bättre stormarknad!

MINIHUSET

För att göra barnfamiljens handling ännu smidigare finns vårt minihus. Där kan alla barn i åldrarna 3-10 år leka i klätterställningen, titta på film eller pyssla medans mamma och pappa är inne och handlar. En rolig stund för barnen och en enklare handling väntar er som föräldrar.

Varmt välkomna till barnfamiljens stormarknad!

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard