Lummelunda Paintball

10% rabatt på Low Impact Paintball paketet Medium samt Gruppaket/Företagspaket Medium.

Hej och välkommen till Lummelunda Paintball!

Vi erbjuder en varierad paintball upplevelse i skogsmiljö, ca 2 mil norr om Visby året runt!

Vi har en stor och fin skogsbana med både naturliga och tillbyggda hinder med möjlighet till många olika speltyper med en massa tillbehör så som ammunitionsbälte, kanindräkt, bombsimulator för scenario spel och mycket annat - allt för att maxa din upplevelse!

Conquest, Last Stand, Domination, eller varför inte ge sig i kast med ett scenario spel och desarmera bomber, detta för att nämna några av de många speltyper som finns att köra ute hos oss.
Vi tar emot sällskap, stora som små på upp till 40 deltagare. Ta med kollegor, släktingar och vänner. Kombinera gärna med svensexa, möhippa, team-building, studentspex mm.

Svårt att få ihop ett gäng för att boka in en egen tid? Inga problem!
Vi kör öppna spel en gång i veckan från kl. 11:00 på söndagar, men det kan även hamna under vardagar. Spana in hemsidan för att ta del av när närmaste öppna spel blir av. Vi tar emot registreringar till dessa spel över SMS, telefon, hemsidan eller Facebook.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Lummelunda Paintball