ProFeet&Skincare

Få 15% rabatt på alla 60 min behandlingar eller längre. Även 15% rabatt på Dermalogica och C/O Gerd!

Erbjudande gäller ej ProComboBehandlingar då dessa redan är rabatterade.

Vi erbjuder även 15% rabatt på våra märken Dermalogica samt C/O Gerd vid uppvisande av Babycard!

ProFeet&Skincare, en salong belägen i det underbart växande Eriksberg på Hisingen, i Göteborg. Här bedriver vi verksamhet inom medicinsk fotvård, auktoriserade hudsvårdstjänster, klassisk massage, brett vaxbehandlings-utbud samt mycket mer!

Vi arbetar med Dermalogica och kan stolt titulera oss som DermalogicaExpert, vi kan märket och kan därför med säkerhet guida dig i ditt val av produkter och hjälpa dig på bästa sätt med din hudhälsa. Vi arbetar även klimatsmart och närproducerat med svenska märket C/O Gerd från norra Norrland med sina ingredienser från vår svenska fauna, så som lingon, blåbär och havtorn m.m! Känn på den svenska naturen i din behandling!

Se vår hemsida för behandlingar och vad du skulle kunna unna dig själv! Där kan du även boka behandling online, klicka på den gröna knappen ''boka online'' bredvid den behandling du vill boka så kommer du vidare och följer instruktionerna!

Vi finns på Bautastensgatan 6, Göteborg, Eriksberg och erbjuder egen kundparkering precis utanför entrén, titta efter en vit skylt med vårt namn på, på fasaden.

Varmt välkommen!

ProFeet&SkincareErbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard