I rörelse fysioterapi

Fysioterapimottagning på Guldheden.

Vi är en fysioterapimottagning på Guldheden i Göteborg med särskild brett utbud inom Kvinnohälsa.
Vi arbetar med gravida som behöver smärtlindring och råd om träning oavsett om denna sker hemma på golvet, på ett gym eller hos oss.

Vi kan också hjälpa till när du behöver komma igång igen efter en graviditet och då gör vi alltid en individuell undersökning där dina specifika svagheter analyseras och där vi anpassar träningen efter dina behov. Mammor är olika och det finns inga träningskoncept som passar alla.

Träning behöver vara rolig, utmanande och samtidigt passa dig där du är, mitt i småbarnslivet. En graviditet kan ibland leda till komplikationer som rektusdiastas, sfinkterruptur eller symfysit. Här har vi erfarenhet och kan hjälpa och guida dig.

Kvinnohälsa är ett mycket bredare ämne än bara graviditet. Vi arbetar också med hormonella obalanser som PCOS, bäckensmärtor av olika slag, endometrios, svanskotebesvär och olika spänningstillstånd i och runt bäckenet. Vi medverkar regelbundet i forskningsstudier vid Göteborgs Universitet, som berör både gravida och bäckensmärta efter graviditet.

Rekommendation
"I rörelse är stans bästa fysioterapeuter! Jag har kämpat med graviditetsrelaterad bäckensmärta i många år och träffat många olika sjukgymnaster. För några år sedan var smärtnivåerna så höga att jag var sängliggande och sjukskriven under långa perioder. Jag genomgår just nu min andra graviditet och har egentligen mer besvär med bäckensmärta än förra gången, men med hjälp av I rörelse kan jag till och med nu i tredje trimestern jobba nästan som vanligt, ta med min son på Universeum, träna pilates, och mycket annat: jag kan ha ett aktivt och roligt liv, istället för att ligga hemma och deppa. Det hade jag ALDRIG trott för ett par år sedan! I rörelse har hjälpt mig SÅ mycket: jag har till exempel förstått min kropp bättre, fått nya perspektiv på smärthantering och fått roliga och utmanande övningar som varit perfekt anpassade för mina behov och förmågor. Men framförallt har jag fått en ny inställning och en motivation till att arbeta med min (krånglande) kropp. Jag kan varmt rekommendera I rörelse!" - Josefin
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard