CS FOTO

25% rabatt på fotograferingsavgiften för dig med Babycard!

OBS! Begränsat antal tider - boka nedan (ange "Babycard" i bokningen)

Vill du uppleva en spontan och härlig fotografering?

Välkommen till CS FOTO i Gislaved med din växande mage, dina underbara barn eller ta med din härliga familj - så skrattar vi och har trevligt en stund tillsammans!

Samtidigt skapar vi minnen för all framtid. Vi varvar lek och bus med lite lugnare stunder och tar vara på spontaniteten som uppstår. Målet är att fånga dig och dina barn/familj i nuet - där och då när skrattet bubblar, när ni kittlar varandra som mest, eller när koncentrationen är som störst då det högsta tornet av klossar byggs upp.

Tålamod finns det massor av och jag gillar att busa och tycker om att skapa enkla och rena bilder med massor av känsla! Oftast håller vi till i Studion men vi kan också gå ut i naturen och fota i härlig natur om ni önskar. Jag vill ge dig vackra minnen som du kan titta på och återkomma till i många år framöver.

När du öppna albumet eller tittar på den vackra tavlan som hänger på väggen ska du minnas - Känslan av hur ditt barn/familj kiknade av skratt där och då......Hur din partner tittade dig djupt in i ögonen och log kärleksfullt mot dig och mjukt höll handen på magens rundning där liten låg!

Jag vill hjälpa dig att bevara minnen för framtiden!

Varmt välkommen att boka din fotografering hos CS FOTO i Gislaved!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till CS FOTO