Frågor & svar

Ibland händer det att medlemmar hör av sig och undrar över något, vi har samlat ihop några av de vanligaste frågorna här. Hittar du trots detta ändå inte svaret på din fråga är du välkommen att höra av dig till oss.

 • Om ansökan

 • Vem kan ansöka om ett Babycard?

  Alla kan ansöka, för att bli beviljad ett Babycard krävs det att man är gravid eller har små barn hemma.

 • Hur långt tid tar det att behandla min ansökan?

  Vi granskar ansökningar flera gånger per dag så ofta går det väldigt fort att få svar. Ansöker man på en helgdag så är det inte säkert att man får svar förens nästkommande arbetsdag.

 • Jag har inte fått något bekräftelsemail?

  Eftersom vi kommunicerar med ord som erbjudande & rabatter är det inte ovanligt att våra mail hamnar under kampanjer - så kolla där. Sällan hamnar våra mail i skräpkorgen men det händer, skulle du mot förmodan inte få ett mail så kolla även där.

 • Vad används min information till?

  Ålder: Vi vill veta din ålder för att få en bild av våra medlemmar. Vi tror att man i yngre 20 årsåldern har andra önskemål om rabatter än man kanske har om man är t ex 35 år.
  Telefonnummer: Längre fram kan det komma att bli aktuellt att vi hör av oss till er i olika avseenden, t ex för att snabbt få ut information om nyheter genom ett sms.
  Epost: Det är framförallt via mailen vi kommunicerar med dig. Vi jobbar på att hitta bra, smarta, roliga och populära rabatter som vi vill förmedla till er och det görs via mailen. Det är också via mailen vi idag skickar ut de digitala korten.
  Adress: Vi vill gärna veta var i vårt avlånga land du bor för att kunna visa upp så lokala rabatter som möjligt för dig. Bor man i Sundsvall vill vi berätta om de rabatter som finns i Sundsvall för att vi tror att det uppskattas mer av er medlemmar. Vi uppskattar därför också om ni berättar för oss om ni flyttar på er!

 • Använda erbjudanden

 • Hur gör jag för att ta del av en rabatt i en butik, restaurang, cafe eller liknande?

  I samband med köp eller bokning visar du upp ditt Babycard i valfri form. Personalen ska vara informerad om Babycard och du har då rätt att erhålla rabatten som är publicerad på vår webb. Här reserverar vi oss för felskrivningar och andra kommunikationsmissar som kan uppstå. Skulle det vara problem att nyttja en förmån ber vi dig snarast höra av dig till oss så att vi kan klargöra vilket erbjudande som gäller.

 • Hur gör jag för att använda en rabattkod i en webbshop?

  Klicka på "Visa rabattkod". Fyll i din e-postadress. Efter att du anget din e-postadress kommer sidan att laddas om och rabattkoden kommer att visas. Kopiera rabattkoden och ta med dig till webbshoppens kassa när du är färdig med ditt köp.

Close

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack