Nordic soul

10% på alla kurser och i webshoppen
15 min extra tid på alla behandlingar

Omtanke – Personligt Engagemang – Hållbar Livsstil

Catharina är massage & spateraput med ett passionerat intresse för hälsa och helhet. Med utbildningar inom ansiktszonterapi, basmedicin, ayurvedisk yogamassage, djupgående bindvävs och koppningsmassage anpassas alla behandlingar specifikt för just dig. Med ett brinnande intresse för behandlingar av gravida och atleter på hög nivå är kompetensen bred. Fokus i alla behandlingar ligger på omtanke, personligt engagemang och att gemensamt finna en långsiktig hållbar livsstil.

Intresset för yoga väcktes 2001 då hon gick den första utbildningen i Ashtanga yoga hos Josef Adabi i Göteborg. Resan har sedan fortsatt via HathaYoga, YinYoga och YogaMonks, med många utbildningar och inspirationsresor. De senaste 5 åren har tillägnats HathaYoga och daglig Sadhana. Av dessa har 3 år spenderats tillsammans med Mithila Ubayasekara på Mithical och Jonathan Monks på YogaMonks i Göteborg/London.

Catharina arbetar sedan 2000 med hälsa, friskvård, utbildning och konceptutveckling för massage & spaanläggningar, med bas på västkusten. Hon är ”hemvändare” till Falun sedan sommaren 2013. I januari 2015 öppnar hon sin egen studio i Falun; Nordic Soul Studio, med fokus på yoga och terapeutiska behandlingar. Här finns ett helhetskoncept för gravida, med behandlingar på specialdesignade gravidkuddar, för att säkert och bekvämt ligga på mage under hela graviditeten. Yoga och rörelse i kombination med terapeutiska behandlingar gör att många problem och besvär under graviditeten kan avhjälpas.

I alla yogapass och behandlingar anpassas innehållet efter deltagarnas/kundens dagsform och önskemål gemensamt med Catharinas professionella kunskap och vägledning. Allt med syfte att skapa en långsiktig livsstil och hälsa.

-”Det viktigaste när jag förmedlar yoga är att mina deltagare finner en rörelseglädje och lätthet, och att vi tillsammans skapar en inblick och känsla för hur yoga kan assistera oss i vardagen. Varmt välkommen på professionella behandlingar och prestigelös glad yoga som ger dig mersmak” hälsar Catharina


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Nordic soul