Studioaktiv 24

10% rabatt på massage och träningskort!

10% rabatt gäller på våra kontantkort, dygnet runt. Ange rabattkod "Babycard" vid bokning. Går ej att kombinera med andra erbjudanden. För nya medlemmar tillkommer det en medlemskostnad på 350 kr.

Studioaktiv 24 är friskvårdskedja med totalt sex olika anläggningar belägna i Eslöv, Hörby, Bjuv, Åstorp och Ljungbyhed. Vår mission är att inspirera och engagera människor till ett hälsosammare liv.
Vi erbjuder både gym, massage, sjukgymnastik (Eslöv) och gruppträning. Hos oss sker träningen på dina villkor, eftersom vi har öppet dygnet runt och även gruppträning ingår i alla våra kort. Vi har även välutbildade personliga tränare på samtliga anläggningar som brinner för att hjälpa människor med sin träning och hälsa. I Eslöv och i Hörby har vi även personliga tränare som är specialutbildade inom träning för gravida och nyblivna mammor.

Vi erbjuder även särskilda mammagrupper, där du tränar tillsammans med andra mammor i ledning av en personlig tränare. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att vara med under träningen i dessa grupper. Läs mer här om våra mammagrupper

Besök gärna våra anläggningar i Eslöv:
Per Håkanssons väg 38, 241 38 Eslöv

Eslöv City
Stora Torg 1, 241 30 Eslöv

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Studioaktiv 24