Gårdsliv Pax Mariee

Doula - första förberedande samtalet gratis! (värde 400 kr). 10% rabatt i webbutiken.

När du anlitar mig som Doula får du det första förberedande samtalet gratis! (värde 400 kr).

Gårdsliv Pax Mariae, det lilla företaget med det stora hjärtat, står för jordnära äkthet. Jag, AnnaKarin Pedersen, inspireras av nära möten med människor, och även djur. Jag vill hjälpa människor att hitta sitt sanna jag, sin kärna längst inom sig. Det går igen i alla mina grenar; gården med dess djur, BizonDesign® (handgjorda smycken i sterlingsilver) och doula (förlossningsstöd).Mycket länge var det självklart att andra kvinnor, förutom barnmorskan, skulle samlas runt den födande kvinnan – för att dela med sig av sin erfarenhet, sin styrka, sitt lugn och sina praktiska kunskaper.

I nutidssamhället kan jag som doula återknyta till den urgamla kvinnotraditionen och förnya den genom att även vara ett ovärderligt stöd för partnern.

Jag finns där för den födande kvinnan och hennes partner genom två förberedande samtal, genom hela förlossningen till ett avslutande samtal för återknytning en tid efteråt.

10% rabatt vid ett tillfälle när du handlar i min webbutik, BizonDesign.

Doula
annakarin.doula på facebook

Silversmide
bizondesign.se
Bizon Design på facebook
Bizon Design på instagram

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard