KiVibe AB

Kurs i Kost och hälsa för föräldrar – Hitta din energi! 2 timmars kurs. Medlem i Babycard 250 kr (ord. pris 300 kr/person).
Ta med din partner: 450 kr för båda två.

Kurs i Kost och hälsa för föräldrar – Hitta din energi!
2 timmars kurs då vi går igenom härliga knep och enkla tips på vad som är bra att tänka på när det gäller kosten och livsstilen som föräldrar kan dra stor nytta av i vardagslivet.

Hitta din inre energi och kraft under småbarnsåren! Det bjuds på aha-upplevelser och lättnadssuckar! Det behöver inte vara svårt att komma närmre sin inre energi - tvärtom!
Medlem i Babycard 250 kr (ord. pris 300 kr/person)
Ta med din partner: 450 kr för båda två.

Skicka intresseanmälan till emelie@kivibe.se
Nästa tillfälle blir i Juli/August.

Emelie Taavo på KiVibe (uttalas Ki-Vajb) vill bidra till att inspirera och lära människor att använda sin egen kraft och energi! Från sjuk till frisk, från trött till pigg, från överviktig till normalviktig, från deppig till lycklig osv. Med hjälp av en medveten och naturlig livsstil där vi visar stor respekt för kropp och själ kan vi nå fantastiskt långt! Emelie är Kostrådgivare (Paleoinstitutet), Regressionsterapeut och Reiki Master och har en holistisk syn på hälsa.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till KiVibe AB