Verket

Functional mums - en helt ny träningsgrupp för mammor! Ny kursstart v.45.

Läs mer och anmäl dig här!


Är du nybliven mamma och vill komma i gång med träningen på ett säkert och roligt sätt har du kommit rätt. Två dagar i veckan är du välkommen att träna tillsammans med andra mammor under ledning av våra coacher som är specialiserade på gravid- och mammaträning.

Alla små bebisar och deras barnvagnar är självklart välkomna tillsammans med sina mammor. Just nu pågår en pilotgrupp för Functional Mums, vi tar emot intresseanmälningar nu för en ny kursstart i februari.

Verket på Ekerö är inget vanligt gym. Vår anläggning har inriktning på en rolig träningsform där rörlighet och funktion är i fokus. Oavsett tidigare erfarenhet så vill vi att du alltid ska känna dig välkommen, utmanas och framförallt ha väldigt roligt. Vi hjälper dig bygga en stark och funktionell kropp som klarar av vardagens alla utmaningar; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat till plan 5 när hissen är trasig.

EN PERSONLIG GRUPPTRÄNING
För en varierad och rolig träning ser ett pass på Verket olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en personlig tränare, som vi kallar coach. Coachen instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Det är alltid små grupper som tränar, detta för att coachen personligt ska kunna anpassa intensiteten efter varje enskild persons förutsättningar och mål med träningen. En personlig träning i grupp, alltså.
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Verket