Corpuskiropraktik

Gratis kiropraktisk undersökning, värde 250:- (behandling ingår ej). Behandlingen kostar därefter 500:- om det skulle behövas.

Vi är två legitimerade kiropraktorer i Vällingby läkarhus som behandlar alltifrån rygg och bäckensmärta till revbenslåsningar, axel- och nackbesvär men även hälsporre, benhinneinflammation, höftbesvär samt ischias.I stort sett all smärta som har med rörelseapparaten att göra helt enkelt!

Har du aldrig varit hos en kiropraktor förut, oroa dig inte, vi förklarar noggrant hur en behandling går till och gör en djupgående undersökning innan dess för att få en fullständig koll på hur just din kropp fungerar. Är du gravid eller nyligen har fått barn så är det lätt hänt att få ont, då kroppen ofta förändrar sig mycket under en kort period. Vi har god erfarenhet av behandling av gravida och tiden efter förlossning. Kolla gärna in mer på vår sida eller hör av dig till oss om du har någon fråga.

Läs gärna igenom våra fina recensioner!

Kontakt:
kirohumbla@gmail.com
anderswien@gmail.com

Niklas: 073-7746416
Anders: 072-4221622

BOKA





Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.







➡ Gå till Corpuskiropraktik