MATMÄSTARNA

CATERING 10% rabatt. Vi erbjuder alla medlemmar på Babycard 10% rabatt på våra bufféer.

Beställ hos oss, via e-post eller på 08-550 330 33, gärna minst fem arbetsdagar innan leverans. Minimum 12 personer per beställning. Vi tar emot ett begränsat antal bokningar.

_ _ _ _ _ _ _

Välkommen till Matmästarna!

CATERING NÄR DU VILL UMGÅS MED DINA VÄNNER
Vi erbjuder all slags av catering i Södertälje med omnejd. Vi har ett stort utbud av bufféer och annan vällagad mat till dopet, festen, bröllopet, kalaset eller studentskivan.

Mat är viktigt för oss och vi tar inga genvägar i köket. Vårt recept är enkelt: vi tilllagar allt från grunden med utvalda råvaror, kryddat med engagemang och matglädje.

CATERING I SÖDERTÄLJE MED STORT UTBUD
Festsugen? Men du vill slippa ansvaret för maten och få mer tid att mingla med gästerna istället? Välkomna att kontakta oss – vi är specialisten på catering i Södertälje och kan hjälpa dig att göra festen till ett minne för livet.

Vi ordnar god, vällagad och varierad mat till er fest. Vår mat är alltid hemlagad med riktigt fina råvaror. Du hämtar enkelt upp maten från vårt kök. Behöver du hjälp med leverans eller personal så ordnar vi förstås även det.

Mer information hittar du på vår hemsida eller kontakta oss. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till MATMÄSTARNA