Fotograf Modigh Westlund

Förstoring i storlek 30x40 cm på köpet, värde 1 000 kronor. Gäller vid bokning senast 2020-02-29, då ni uppger "Babycard".

Bröllopsbilder med känslor. Ögonblick. Det är då det sker. En millisekund av en klapp på kinden, ett gapskratt eller en tår. Det är vad jag vill fånga under en bröllopsdag tillsammans med er. Millisekunder av känslor. Ögonblick. Era minnen på bild. Det är detta som definierar en dokumentär bröllopsfotograf. Och det är min ambition, att dokumentera er dag, alla känslor och millisekunder. Precis så som allting är. Så som NI är. Äkta.

De där stunderna då ni tror att jag pausar med att fotografera. Stunderna ni slappnar av, skrattar och räcker ut tungan. Det är då jag tar några av mina bästa bilder. Era bästa bilder. De där med känslorna från dagen. Äkta. Det är dem ni minns, och jag med.

Välkommen att besöka min hemsida för mer information om mig som person, som bröllopsfotograf samt läsa mer om mina paket. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Fotograf Modigh Westlund