danielsstudio.se

10% rabatt på bröllopsfoto och bröllopsfilm (meddelas vid bokning).

Erbjudandet gäller hela 2019.

...och störst av allt är KÄRLEKEN
Så kul att ni ska gifta er. Det är en dag med otroligt mycket intryck som ni vill komma ihåg. Allt från smink till vals rekommenderar jag er att dokumentera. Som fotograf har jag två priser/paket. Önskar ni ha det filmat har jag några fler paket. Prisskillnaden är inte stor för det enorma mervärde det faktiskt innebär. Och med detta rabattkort så får ni dessutom 10% rabatt (går ej kombinera med annan rabatt).

Ex. En heldag fotografering kommer med denna rabatt kosta endast 10.800kr (ord.Pris 12.000kr)

ALLT INGÅR (gäller foto)!
I priset ni betalar så får ni hundratals av högupplösta bilder, aldrig någon logga, fri spridning och framkallning. Dessutom så ingår upp till 10 mils körning!

För video finns några grundpaket att välja på, då ingår den färdiga filmen på USB-minne.

KVALITET
Alla bilder/filmer ni får är sådant som jag som fotograf kan stå för. Alltså hög bra kvalitet rakt igenom. Det har kontrollerats och gjorts i ordning, inga blundbilder eller suddiga bilder. Bara en massa härliga bilder/filmer ifrån er stora dag!

NÄR DET INTE BLIR SOM PLANERAT
Redan när vi tillsammans planerar så kommer jag att påminna er om saker ni inte alls tänkt på, ex som hur lång tid det tar att äta och hur kul en knasig bild kan vara... ja, vad det nu än är. På bröllopsdagen är jag ofta en hjälpande hand i både stort och smått.

OM MIG
Mitt tålamod och mitt lugn hjälper speciellt denna dag då mycket sker under tidspress. Eftersom jag alltid planerar för ”möjligheter” så har jag aldrig heller några problem att ”tänka om”.

Jag lovar att ni kommer få många härliga bilder/filmer som är med i ert framtida äktenskap!

/DanielTillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard