Vi upplever just nu problem med appen till Babycard. Vänligen ladda ner appen på nytt för att åtgärda problemet.

×

Run for your lives

20% rabatt på alla löparbiljetter på alla Run For Your Lives lopp.

Vad är Run For Your Lives
Ett hinder och skräcklöparlopp!
Detta är löparloppet som ger dig en verklig anledning att börja träna. Längs banan kommer du ibland behöva göra val. Dessa val kan kosta dig liv, men du har från början tre stycken, dinglande från ditt midjebälte. Zombies kommer att jaga dig och ta dessa.

Run for your lives är nervkittlande, men avsett för alla, oavsett ålder (rekommenderat från 13 år) och fitness. Meningen är att man skall ha kul och få en upplevelse för återstoden av livet.

RFYL Örebro 27 okt 2018:
Spring, gå eller kryp sträcken 6,5 km genom ett zombieapokalyptiskt, Örebro city. Målet är att ta sig till en safe zone vid slottet. Vägen dit tar dig igenom en upp och nervänd stadskärna, direkt hämtad från Walking Dead, kaotisk och full av hungriga zombies. Vid målet väntar survival medaljen om du har minst ett liv kvar eller infected medaljen om alla är tagna. End of the World Party loppets officiella efterfest körs i år på kulturhuset, köp din biljett separat. Löparna startar från ca 17:00 till ca 20:00 vid Gustavsvik.
Alla tänkbara frågor du kan tänkas ha besvaras i vår FAQ.

RFYL High Chaparral 3 nov 2018:
Loppet passar alla. Åldrarna 7-12 år springer ett snällare, mindre läskigt lopp när det fortfarande är ljust. Barnen springer själva eller har med förälder som köper egen barnbiljett och då kan springa med. När det blir mörkt efter 17:00 springer de äldre löparna. Ni kommer att få uppleva ett High Chaparral fyllt med horder av zombies och massor av specialeffekter. Det är även en hinderbana så förutom alla zombies som kommer att försöka ta dina liv blir ni utmanade olika fasta hinder längs banan.

Batalj arrangerar proffsiga och unika event för företag och privatpersoner. Med över 20 år i eventbranschen, egen gruva och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, är vi rätt företag för de riktigt stora grupperna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga. Vår slogan är ”Escape Reality” och det är vad vi levererar, verklighetsflykt. Run For Your Lives är ett av våra mest uppskattade skräckevent och ett löparlopp som verkligen sticker ut från mängden.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard