Välj Hälsa

Kostrådgivning för dig eller hela familjen + Personlig Kost & Rådgivning för hela livet online.

_ _ _ _ _ _ _ _

Kostrådgivning för dig eller hela familjen!

Hur vore livet om det gav dig mer energi och livskvalité? En välmående kropp, bättre humör och en glad mage? Har du en dröm att gå ner i vikt, få mer ork i vardagen eller hitta bättre matvanor för dig och/eller hela din familj? Vi på Välj Hälsa jobbar med naturlig kost, den maten som bygger hälsa för livet!

Mamma
Har du precis blivit mamma eller har du varit förälder i flera år? Vill du gå ner dina mammakilon eller bara få mer energi och ork samtidigt som du optimerar din hälsa?

Familj
Är din familj det viktigaste du har? Att investera i din och dina barns hälsa är en av de viktigaste sakerna du kan välja att göra, en satsning för livet. Hur kan ni äta för att optimera hälsan och hur får du dina barn att äta den maten som bygger välmående?

Innehåll 

 • 4 träffar, 1 x 60 min, 3 x 45 min, personligt möte live eller via nätet
 • Material och djupgående kunskap som bygger förståelse
 • Analys av matdagbok
 • Personliga mål
 • Recept för 4 veckor

Pris
2125 kr

_ _ _ _ _ _ _ _

Kostrådgivning online
Minst 5 personer bokade för att onlinerådgivningen ska starta

Är du och din familjs hälsa det viktigaste du har? Vill du ha hjälp att enkelt påverka och förändra ditt liv, få mer energi, gå ner i vikt, få pigga och glada föräldrar och barn eller bygga hälsa för livet? Vi öppnar upp dörren till en möjlighet, vågar du missa den?

Innehåll 
 • Dina mål är vårt fokus. Vi börjar med att ta reda på vad dem är genom ett genomarbetat frågedokument.
 • Kostplan med individuella justeringar som består av följande:
 • Kunskap och uppgifter om kost och stress som anpassas efter dina mål och svar på dokumentet. Här ger vi dig möjligheten att skapa balans i din hälsa på många plan.
 • Recept med inköpslista måndag-fredag.
 • Personlig kontakt via mejl 1 gång per vecka.
 • Analys av din matdagbok.

Pris
750 kr/månad (minimum 3 månader)

_ _ _ _ _ _ _ _

Välj Hälsa är ett företag där människans hälsa är i fokus. Kosten är en av de viktigaste pelarna i livet men för att skapa balans behöver vi se hela människan, hur vi mår på insidan och hur vi hanterar det yttre livet. Det finns många faktorer som påverkar och Emma och Evelina som driver Välj Hälsa har under många år jobbat med både kost och den inre hälsan. De är båda utbildade Kostrådgivare via Anna Hallens utbildningar och har gått många kurser för sin egen personliga utveckling. Det absolut viktigaste för dem att förmedla och inspirera i är vikten av att våga investera i sig själv och bygga det livet du vill ha. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Välj Hälsa