Pure

Flera erbjudanden för dig med Babycard!

Du som är medlem i Babycard har nu möjlighet att utnyttja följande erbjudande:

Som gravid: Gratis tejpning vid foglossningsbesvär i samband med ett besök (Jag lär dig att tejpa dig själv och du får en rulle med dig hem).

Efter förlossning: Gratis träningsprogram i samband med ett besök (Vi kontrollerar din stabilitet och styrka och du får ett anpassat program med dig hem för att komma tillbaka i god form så fort som möjligt).

För barn och ungdomar: Gratis undersökning och rådgivning (ca. 15 min.). Har du frågor eller funderingar om ditt barns hälsa som härrör från rörelseapparaten eller är kopplat till muskulaturen – kontakta mig så kommer vi fram till om jag kan hjälpa till.

För föräldrar: Kom två, betala för ett besök (600 SEK). Kom båda och checka upp kroppen tillsammans. Ni får en genomgång av er kropp och kunskap om hur den mår med hjälp av vår INBODY, Läs mer här!

PURE är ett varumärke som ägs av GO PURE Sweden AB och har skapats av mig, Magnus Häggbom, leg. naprapat, Exercise Coach och Livsstils expert, verksam i Ängelholm.
Mitt sätt att jobba bygger på en grundsyn om att människan är en helhet och måste behandlas på det sättet också. Med andra ord så tar jag hänsyn till alla faktorer som kan tänkas påverka dig för att komma fram till vad som är roten/orsaken till dina problem.
Som gravid eller nybliven mamma/pappa utsätts kroppen för en stor mängd förändringar. Hos oss på PURE har vi lång erfarenhet från och stort intresse för att hjälpa denna grupp människor. Vi har under många år även behandlat barn och ungdomar med mycket goda resultat.

Välkommen till PURE – vi finns här för hela familjen.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Pure