Vi upplever just nu problem med appen till Babycard. Vänligen ladda ner appen på nytt för att åtgärda problemet.

×

Ullas HLR & Friskvård

50 kr rabatt på en Barn HLR utbildning (hjärt- och lungräddning). Ord pris 550 kr per person.

Gå en Barn HLR utbildning (hjärt- och lungräddning) lär dig vilka åtgärder man ska vidta när barnet satt i halsen, vid olycksfall och hur man kan känna igen allvarliga akuta sjukdom.

50 kr Rabatt (Ord pris 550 kr per person).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Jag heter Ulla-Britt Jonstoij jag är sjuksköterska inom intensivvård samt driver en firma ULLAS HLR & FRISKVÅRD, där jag erbjuder en verklighetsanpassad utbildning i hjärt-och lungräddning (HLR), vuxen och barn, luftvägsstopp, akut insjuknande och hjärtstartare.

UTBILDNING
Livräddande första hjälpen till barn
En olycka händer så lätt, då är det skönt att veta hur man ska agera om ett barn t.ex: sätter i halsen, och drabbas av ett andnings- eller hjärtstopp. När man ska ge första hjälpen till barn så skiljer det sig åt jämfört med hur den utförs till vuxna. Utbildningen lär ut tekniken för att rädda liv hos barn i åldrarna 0-1 år samt 1 år upp till puberteten.

Kursen är riktad till alla vuxna personer som vill lära sig livräddande första hjälp till barn. Du som förälder, mormor, farfar, syster etc Förutom hjärt- och lungräddning får man lära sig vilka åtgärder man ska vidta när barnet satt i halsen, vid olycksfall och hur man kan känna igen allvarliga akuta sjukdomar.

Vuxen HLR med hjärtstartare
Varje år drabbas 10 000 personer av ett plötsligt oväntant hjärtstopp, det kan ske i hemmet, på jobbet, í mataffären, under träningen etc. När en person drabbas av ett hjärtstopp är varje minut betydelsefull och därför är det viktigt att alla ska ha kunskap och kunna ge en bra hjärt-och lungräddning - HLR samt kunna hantera en hjärtstartare.

Varje kurstillfälle omfattar 2,5- 3 timmar. Kursen innehåller både teori och praktik med tyngdpunkt på praktik. Alla får ett intyg efter godkänd utbildning.

Det finns två alternativ för utbildning:

ALT 1: Jag kommer hem till Er och har utbildningen där Bjud hem vänner och bekanta, farfar, mormor m.fl. till ett homeparty i HLR Som värd/värdinna betalar du inget, dina gäster betalar 550 kr/person inkl. moms Ni kan vara 8-15 personer.

ALT 2: Ni kommer till min lokal på Trandaredsg 200 i Borås kostnaden är då 550 kr per person.

Hjärtstartare bör spridas på bred front runt om i samhället. En hjärtstartare är en blygsam investering för de flesta verksamheter.

Jag är återförsäljare av dom bästa hjärtstartarna på den svenska marknaden.
Philps HS1 och Zoll AED.Har ni frågor hör av Er
Ulla-Britt Jonstoij 0706238763
Mail: info@hlrboras.se
Utbildningslokal : Trandaredsgatan 200 i Borås samma ingång som Sagaform
Hemsida: www.hlrboras.se

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard