Endorfin Alingsås

SOMMARKAMPANJEN ÄR HÄR – TRÄNA HELA SOMMAREN FÖR 0 KRONOR*.

Vi räknar med att sommaren varar till 31 augusti, så du får mycket träning för pengarna! Dina 3 första månader blir betalningsfria vid tecknande av årskort men som längst fram tom 31/8. Kampanjen blir bättre ju tidigare i sommar du blir medlem. Startpaket 295 kr tillkommer. Dina betalningsfria månader ligger utöver bindningstiden på 12 månader. Kampanjen kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

In och bli medlem!

Erbjudandet kan ej kombineras tillsammans med andra kampanjer eller rabatter.

ENDORFIN – ANSVAR, PASSION, KVALITET

Två träningsanläggningar med det lilla extra! Vi värnar om det personliga och om dig som medlem! Din hälsa är vårt fokus och vi hjälper dig att nå dina mål med hjälp av lustfylld och utmanande träning. Hos oss finns något för alla, både när det gäller medlemskap och träning. Ett välutrustat gym med konditionsmaskiner, styrkemaskiner och fria vikter. Ett gediget utbud av gruppträning med allt från lugna och harmoniska klasser till dans, funktionell träning och mer tuffa och högintensiva träningsformer.Hos oss finns något för alla! Vi erbjuder även CrossFit, träningsformen som tagit världen med storm. Vi har flera personliga tränare som erbjuder individuell träning samt PT-grupper och vi erbjuder dessutom en rad kurser med olika fokus. Mamma-barn, gravidyoga är några av våra trevliga inslag. Sol, bastu, relax, café och en härlig stämning därtill!

Aktiv familj:
På båda anläggningarna har vi bemannad barnpassning så att du som förälder kan få till din träning i lugn och ro samtidig som ditt barn för en lekfull stund. För familjer erbjuder vi i Lerum bland annat familjeträning - träning för förälder och barn. På båda anläggningarna erbjuder vi barnträning och dans terminsvis för åldrarna 2-14 år. Även crossfunktional kidz är ett härligt inslag för barn med spring i benen. Kontakta gärna respektive anläggning för mer information.

Välkomna till oss på Endorfin – Vi finns här för dig! Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Endorfin Alingsås