Vi upplever just nu problem med appen till Babycard. Vänligen ladda ner appen på nytt för att åtgärda problemet.

×

Alingsås Hälsostudio

Kom igång med personlig tränare. Köp 6 st timmar få 8 timmar. PT-paketet kostar 3900 kr, du sparar 1300 kr.

Kom igång med personlig tränare. Jimmie Johansson hjälper dig att hitta tillbaka till träningsglädjen och formen på ett lustfyllt sätt.

Köp 6 st timmar få 8 timmar. PT-paketet kostar 3900 kr, du sparar 1300 kr. Det finns möjlighet att delbetala summan under ett år.

Vi är ett av Sveriges, men framför allt, Alingsås äldsta och mest etablerade gym. Här hittar du allt du kan tänka i tränings- och hälsoväg. Vi har ett stort och omtalat gym med speciellt utvalda och handplockade maskiner. För de som blir motiverade av att träna i grupp har vi ett brett utbud av klasser.

I medlemskapet ingår tränarmöten och instruktioner på gymmet som vi vet ger goda förutsättningar för att komma igång, hålla liv i motivationen och utvecklingen av den egna träningen.

Vi har även ett nära samarbete med Alingsås rehab och Albertos Nya rygg och ledklinik som finns i våra egna lokaler.

Många beskriver oss som gymmet med den berömda atmosfären och känslan av att alltid vara välkommen och sedd.

Vi lägger stor vikt vid service, kvalitet och det personliga mötet.

Till de yngre förmågorna har vi danskursen Happy feet där barnen får utlopp för rörelseglädje och kreativitet samt träffa andra med samma intresse.

För de som inte känner att dans är deras melodi erbjuder vi CrossKidz. Funktionell träning för barn i åldern 10-12 år, där de utvecklar både motorik och självförtroende. Passet leds av utbildad ledare vilket gör träningen anpassad och säker.Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard