Svenska Kyrkan Österåker

Terminsstart skapargrupper och barnkörer!I en skapargrupp skapar vi och är kreativa i olika material och arbetar utifrån olika teman. Låt ditt barn hitta sitt kreativa utrymme utifrån sitt behov av att uttrycka dig. Välkommen till skapargrupper i trygg miljö, anpassade för olika åldrar.

Att sjunga tillsammans i kör skapar glädje och samhörighet. Det stärker självkänslan och i kören är allas röster lika viktiga. Det finns grupper anpassade för barn från fyra år och uppåt.
Läs mer om skapargrupper och körer här

Babycafé & Öppna förskolan
Välkommen till våra öppna barnverksamheter med ditt barn. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.
Se tider och platser för öppna förskolorna här

Fredagsmys med middag för hela familjen
Varva ner, och gör en mjuklandning efter en lång vecka. Ta med barnen, kom hela familjen och inled helgen med mysig gemenskap fredag 13/9 från kl. 15.00-18.00 i Åkersberga kyrka på Bergavägen 13. Vi bjuder på något att äta kl. 17.00. Ring 08-540 845 02 och anmäl er.
Läs mer om fredagsmyset här

"Kyrkan" - en rolig app för förskolebarn
Här kan man besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster eller se på korta filmer. Läs mer och ladda ner ”Kyrkan” här

Familjerådgivning i Åkersberga
Har du problem i en nära relation? Då är du, eller ni, välkomna att träffa en familjerådgivare hos oss. Ofta kan samtalsstöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra. Vi har tystnadsplikt och du får vara anonym. Rådgivningen är kostnadsfri.
Läs mer här

Sorgebearbetning för barn och unga
En stödgrupp kan ge en struktur och en trygg ram för ett barn att bearbeta sorg, samt vara ett positivt stöd till hela familjen. Genom att träffa andra barn eller unga i sorg kan man hitta strategier i sin sorg samt stärka förmågan att leva vidare i den nya livssituationen, när man har förlorat någon nära.
Läs mer om barn i sorg här

Välkommen till Svenska kyrkan! Vi erbjuder en bred barnverksamhet med allt från öppen förskola, kul att göra under skolloven och familjegudstjänster till skapargrupper och barnkörer - samt givetvis dop. Verksamheterna är kostnadsfria.
Läs mer och sök aktivitet i kalendern

Nyhetsbrev
Välkommen att prenumerera på församlingens
månads-nyhetsbrev.

Välkommen till Svenska kyrkan

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard